background climber

Utmanaren inom personlig assistans

Personlig Assistans

"Smart Assistans har fantastiskt bra utbildningar..."
"Ni ser mig precis som om vi vore en familj!"
"Här blir jag respekterad och känner mig värdefull."
"Nu har jag råd att resa med mina assistenter."

Vad säger våra kunder

Vi gillar synpunkter på vår verksamhet. Det är då vi utvecklas på bästa sätt. Vi bugar, bockar och rodnar lätt inför allt beröm. Faktum är att dessa uttalanden från några av våra kunder speglar exakt den ambition vi har med Smart Assistans.

Sofia


”Smart Assistans har fantastiskt bra utbildningar för mina assistenter och för mig. Utbildningarna gör stor skillnad och jag märker hur hela min assistentgrupp successivt utvecklas. Jag och mina assistenter blir alltid så trevligt bemötta när vi är på någon av de många utbildningarna eller på Smart City Café, det gillar jag. Mina assistenter känner att arbetsgivaren verkligen bryr sig och det gör att de kan ge mer av sig själva i jobbet. Rekryteringar av nya assistenter har gått snabbt och smidigt och min assistentgrupp känns stabil och harmonisk. Jag kan verkligen rekommendera Smart Assistans till andra som söker en bättre personlig assistans.”

Erik


”Det jag gillar med Smart Assistans är att jag är delaktig i precis allting. Jag märker stor skillnad sedan jag blev kund hos Smart mot hur min assistans var tidigare, nu fungerar min assistentgrupp perfekt! Assistenterna rekryteras med stor omsorg. Idag känner jag mig sedd och lyssnad till av mina assistenter. Jag är med på personalmötena som hålls regelbundet och är delaktig. Vi har en mycket bra stämning och det är som om mina assistenter sträckt på sig och visar mig större respekt idag. Jag känner mig respekterad både av dem och i synnerhet av personalen hos Smart. Smart lägger också stor vikt vid utbildningar för assistenter och arbetsledare – det har gett mycket bra resultat!”

Carina


"Smarts personal är öppna, positiva och tillgängliga – de svarar mig direkt. De lyssnar verkligen på mig och hur jag vill ha det. Dessutom tycker jag att Smart är betydligt mer kompetenta än det stora bolaget jag hade förut. Jag har tidigare haft min assistans hos olika privata assistansbolag och även hos kommunen. När jag bytte från ett av de största bolagen till Smart Assistans upplevde jag stora förbättringar från första dagen! Smart jobbar mycket professionellt med min assistentgrupp, med scheman och tidrapportering och dessutom har min assistansekonomi stärkts markant. Nu har jag råd att resa med mina assistenter. Smart Assistans är rena rama himmelriket!"

Yip


”Det som skiljer Smart Assistans från andra assistansbolag är att här ser ni mig som den människa jag är. Det är inte en kund ni på Smart ser eller någon med ett funktionshinder, ni ser mig, personen Yip precis som om vi vore en familj! Det gillar jag! Dessutom arbetar ni hårt för att jag skall få den bästa tänkbara assistansen. Ni ger inte upp utan kliver på och bryr er om att allting skall fungera. Ingenting undslipper er och ni nöjer er bara med det allra bästa för mig och min assistans! Jag trivs med er, ert sätt att arbeta och känner att ni genuint bryr er om.”

Gabriella


"Smarta människor som hittar smarta lösningar på min assistans, det gillar jag. Smart Assistans ser behoven och anstränger sig för att allting skall fungera på bästa sätt. De är extremt kvalitetsmedvetna och proffsiga! Sen har vi ju kul också när vi träffas, det är viktigt!"