background climber

Utmanaren inom personlig assistans

Personlig Assistans

Smart Assistans flyttar till nya större lokaler i centrala Stockholm och öppnar Smart City Café

Smart Assistans flyttar till större lokaler i centrala Stockholm

Vi har glädjen att berätta att Smart Assistans från och med årsskiftet flyttar in i fräscha nya lokaler i centrala Stockholm på Karlavägen 108 i kvarteret Garnisonen, som är Stockholms största kontorsfastighet med en spännande mix av företag och organisationer och med närhet till Karlaplans butiker och härliga grönområden. Lokalen har ett mycket ljust, högt och fint läge i området. Lokalen är både representativ och ändamålsenlig. Här disponerar vi över en yta som är mer än dubbelt så stor som den lokal vi haft i Mörby Centrum och som vi vuxit ur.

Vårt nya kontor är flexibelt. Här finns både större och mindre konferensrum som lämpar sig utmärkt för personalmöten och utbildningar. Här finns också flera mötesrum. .

Anpassningar och ombyggnationer och skapandet av Smart City Café

Lokalen har under de närmaste månaderna byggts om och anpassats efter våra högt ställda krav på bland annat tillgänglighet. Vissa dörrpartier har breddats och samtliga trösklar tagits bort. En ny stor handikapptoalett har byggts. Dessutom har några kontorsrum tagits bort för att skapa en stor öppen yta för vårt Smart City Café dit våra kunder och personal alltid är välkomna upp på en kopp gott kaffe eller bara för att umgås.  Alla kommer att känna sig varmt välkomna till vårt Smart City Café utrustat med en bra kaffemaskin, en öppen bardisk och trevligt möblemang i lounge och cafémiljö.

Funktion och harmoni

Viktigt för oss är att lokalen möter upp våra högt ställda krav på att vara anpassad för vår verksamhet, men även att den är välkomnande för oss som arbetar där, för våra kunder och personliga assistenter. Alla ska känna sig välkomna till en harmonisk och behaglig miljö med mycket ljusinsläpp via enormt stora fönster.

Invigning

En invigningsfest är planerad till i början av det nya året som också kommer att sammanfalla med Smart Assistans 3-års jubileum. Därefter följer flera spännande aktiviteter såsom temakvällar och föreläsningar.nytt_kontor